Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
TM5 TM6

Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti

4.7 (32 oceny)

Składniki

  • 300 g di riso Venere integrale
  • 780 g di acqua
  • 2 cucchiaini di nero di seppia liquido, sciolto in 20 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
  • 250 g di farina tipo 0 per pizza
  • 10 g di sale
  • 55 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 100 g di code di gambero fresche, pulite
  • 100 g di porri a rondelle
  • 100 g di stracchino a pezzi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2343 kJ / 560 kcal
Białko
17.5 g
Węglowodany
80.9 g
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
7.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy