Pasta per pizza (senza glutine)

Pasta per pizza (senza glutine)

4.1 104 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    400 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
    1 bustina di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di farina di riso consentita da prontuario
    100 g
  • di farina senza glutine per pizza o pasta
    380 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 418 kcal / 1749 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 3.7 g
Węglowodany 96.1 g
Błonnik 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...