Cheesecake ai lamponi

Cheesecake ai lamponi

4.6 211 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 fette

Składniki

  • limone preferibilmente biologico, il succo e la scorza
    ½
  • di zucchero
    100 g
  • di biscotti tipo frollini
    200 g
  • di burro molto morbido a pezzi
    80 g
  • di panna (30-40% di grassi) fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
    250 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    300 g
  • di lamponi
    200 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda
    6 g
  • di acqua
    2 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 465 kcal / 1945 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 34.5 g
Węglowodany 34.7 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...