Torta margherita leggera

Torta margherita leggera

3.2 151 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

  • burro q.b. per ungere
  • 300 g di zucchero
  • 5 uova
  • 125 g di fecola di patate
  • 125 g di farina tipo 00
  • 150 g di olio di semi di mais
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 368 kcal / 1540 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 52.3 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...