
Urządzenia i Akcesoria
Torta margherita leggera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
-
burro q.b. per ungere
-
300 g di zucchero
-
5 uova
-
125 g di fecola di patate
-
125 g di farina tipo 00
-
150 g di olio di semi di mais
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
368 kcal /
1540 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
52.3 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy