Torta margherita leggera
TM6 TM5

Torta margherita leggera

3.3 (149 ocen)

Składniki

  • burro q.b. per ungere
  • 300 g di zucchero
  • 5 uova
  • 125 g di fecola di patate
  • 125 g di farina tipo 00
  • 150 g di olio di semi di mais
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1540 kJ / 368 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
52.3 g
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy