
Urządzenia i Akcesoria
Torta di mele, cannella e mandorle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 fette
Składniki
-
mele3
-
limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco1
-
di cannella in polvere + q.b.2 cucchiaino
-
di farina integrale180 g
-
di zucchero di canna integrale100 g
-
di olio di semi di mais possibilmente spremuto a freddo150 g
-
di latte intero150 g
-
di lievito in polvere per dolci15 g
-
di mandorle a scaglie10 - 20 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
229 kcal /
958 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina equilibrata
5 Przepisów
Włochy
Włochy