
Urządzenia i Akcesoria
Torta di mele, cannella e mandorle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 fette
Składniki
-
3 mele
-
1 limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
-
2 cucchiaino di cannella in polvere + q.b.
-
180 g di farina integrale
-
100 g di zucchero di canna integrale
-
150 g di olio di semi di mais possibilmente spremuto a freddo
-
150 g di latte intero
-
15 g di lievito in polvere per dolci
-
10 - 20 g di mandorle a scaglie
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
229 kcal /
958 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina equilibrata
5 Przepisów
Włochy
Włochy