
Urządzenia i Akcesoria
Torta di limone e mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 porzioni
Składniki
-
di farina tipo 00170 g
-
di fecola di patate30 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
-
di mandorle pelate200 g
-
di zucchero300 g
-
di scorza di limone a pezzi (2 cm)30 g
-
di burro morbido a pezzi200 g
-
uova5
-
di succo di limone spremuto fresco110 g
-
di zucchero a velo1 - 2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
437 kcal /
1828 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
26.8 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy