Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 粒 蒜頭
- 20 克 清酒
- 1 大匙 醬油
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 大匙 紅味噌
- ½ 大匙 韓國辣椒醬
- 500 克 腩排 (子排),塊狀(約3公分)
- 15 克 油
- 150 克 洋蔥, 切塊(約2公分)
- 2 大匙 柚子蜜
- 70 克 綜合甜椒 ,切塊(約3公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1598 kJ / 382 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 33.3 g
- Błonnik
- 0.8 g