Urządzenia i Akcesoria
Bohnen-Burger (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
glatte Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Knoblauchzehen2
-
rote Zwiebeln halbiert120 g
-
Haferflocken, zart50 g
-
Kidneybohnen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft1 Dose
-
Sambal Oelek½ - 1 TL
-
Senf, mittelscharf2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Öl zum Braten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
755 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
8.1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50 min
Chili con Soja
45 min
Kichererbsen-Patties
30 min
Vegane Käferbohnen-Burger
1 godz. 45 min
Soja-Bolognese
40 min
Veggi-Bohnen-Burger
1 godz. 10 min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1 godz. 25 min
Black Bean Pattie
30 min
Vegane Albóndigas
45 min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 godz. 30 min
Grünkern-Frikadellen
50 min
Tofu-Bolognese
40 min