Urządzenia i Akcesoria
Chili sin Carne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Korianderkörner1 TL
-
Kreuzkümmelsamen2 TL
-
Chilischote, rot, getrocknet halbiert1
-
Porree in Stücken (1 cm)100 g
-
Sellerie in Stücken (2 cm)100 g
-
Möhren in Stücken (2 cm)150 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl30 g
-
Tomatenmark25 g
-
Zucker1 TL
-
Paprika edelsüß2 TL
-
Salz3 TL
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
stückige Tomaten (425 g)1 Dose
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 TL
-
Wasser500 g
-
Mais (425 g)1 Dose
-
Kidneybohnen (425 g)1 Dose
-
Fladenbrot1
-
Schafskäse250 g
-
Limetten Bio2
-
Koriander12 Stängel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
32 g
Kalorie
3322 kJ /
793 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
94 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 min
Vegane Bolognese
50 min
Gefüllte Paprika mit Linsenbolognese
1 godz. 10 min
Chili sin Carne
1 godz.
Chili con Soja
45 min
Soja-Bolognese
40 min
Linsen-Spinat-Curry
40 min
Black Bean Pattie
30 min
Grünes Gemüsecurry
50 min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 godz. 30 min
Tofu-Bolognese
40 min
Vegetarische Lasagne
10 godz.