Urządzenia i Akcesoria
Panini al chorizo al vapore dal Nester
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 pezzi
Składniki
-
80 g di salame chorizo a pezzi (2-3 cm)
-
40 g di latte
-
20 g di zucchero
-
30 g di burro a pezzi
-
5 g di lievito di birra fresco
-
1 uovo
-
160 g farina per pane un po' di più per infarinare
-
½ cucchiaino di sale
-
500 g di acqua
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
285.7 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
711.3 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane vodese con croce
13 godz. 30 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Panini pita
1 godz. 35 min
Pane per toast
3 godz.
Naan al coriandolo
1 godz. 15 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Babka salata al salmone affumicato
4 godz.
Pane croccante senza glutine
3 godz.