Urządzenia i Akcesoria
Pan Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 fette
Składniki
-
20 g di latte
-
2 cucchiaini di lievito secco, (8 g)20 g di lievito fresco sbriciolato
-
350 g di farina manitoba + q.b.
-
4 uova
-
60 - 100 g di zucchero
-
1 cucchiaino di sale
-
170 g di burro a pezzi + q.b.
-
1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
5 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Biscotti di linz
3 godz. 15 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Pan Brioche
5 godz.
Pane a fisarmonica alle erbe
1 godz. 20 min
Pane rustico
2 godz.
Knöpfli
50 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 godz. 55 min
Crema Thermomix®
45 min
Panini allo yogurt con sesamo
1 godz. 30 min