Urządzenia i Akcesoria
Pan Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 fette
Składniki
-
20 g di latte
-
2 cucchiaini di lievito secco, (8 g)20 g di lievito fresco sbriciolato
-
350 g di farina manitoba + q.b.
-
4 uova
-
60 - 100 g di zucchero
-
1 cucchiaino di sale
-
170 g di burro a pezzi + q.b.
-
1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
5 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan Brioche
5 godz.
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Hummus
9 godz. 20 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Salame al cioccolato
6 godz. 15 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Focaccia con pomodori
40 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min