Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di latte
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
lub 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Pan Brioche
5 Std.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Albumi montati a neve
5 Min
Knöpfli
50min
Focaccia di ceci saporita
3 godz.
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Preimpasto per pane
24h 30min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Crostata di mele
1h 15min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min