Pane al latte

Pane al latte

5.0 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 fette

Składniki

  • 50 g di burro a pezzi + q.b.
  • 300 g di latte
  • 20 g di lievito fresco sbriciolato
    2 cucchiaini di lievito secco, (8 g)
  • 20 - 60 g di zucchero
  • 550 g di farina manitoba
  • 1 ½ cucchiaino raso di sale
  • 1 uovo leggermente sbattuto per spennellare

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 93 kcal / 391 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...