Urządzenia i Akcesoria
Edna's Lemon Curd Teacake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portion
Składniki
Cake Mixture
-
butter, unsalted cut into pieces60 g
-
sugar115 g
-
egg, large (65-70 g)1
-
all purpose white flour (see Variation)140 g
-
baking powder1 ½ tsp
Lemon Curd
-
lemon juice60 g
-
butter, unsalted60 g
-
sugar115 g
-
egg, large (65-70 g)1
Assembly
-
non-stick spray oil to grease
-
powdered sugar to dust (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
92.4 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1296.1 kJ /
309.8 kcal
Tłuszcz
14.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Orange sponge cake
1 godz.
Triple Chocolate Muffins
50 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Romany creams
1 godz. 15 min
Jaffa muffin
40 min