Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Cheddar Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese, vintage cubed (1 in.)170 g
-
onion cut into pieces115 g
-
butter, unsalted cut into pieces60 g
-
all purpose white flour60 g
-
vegetable broth910 g
-
broccoli florets in pieces (1 in.)570 g
-
heavy cream, 35% fat85 g
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
white bread, in square, sliced, for toasting to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
442.9 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1292.2 kJ /
308.8 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Nessuna valutazione
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Orange Julius
5min
Protein Boosted Acai Smoothie
10min
CA Digital Flipbook #1
2h
Mystery Soup
55min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Buffalo Cauliflower Bites
Nessuna valutazione
Tuna dip
15min