Versatile smooth soup
TM6

Versatile smooth soup

4.6 (18 ocen)

Składniki

  • 25 - 30 g olive oil
  • 170 - 200 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
  • 700 - 800 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
  • 750 - 850 g water
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
465 kJ / 111 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy