Urządzenia i Akcesoria
Versatile smooth soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
465 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Basil pesto
Brak ocen
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Berry foam
10 min
Vegetable soup
35 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 min