Urządzenia i Akcesoria
Zucchini Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onions cut into halves2 oz
-
garlic clove (optional)1
-
zucchini cut into pieces17 ½ oz
-
water17 ½ oz
-
vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra, to season, to taste1 pinch
-
butter2 tsp
-
cream cheese1 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
348.7 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
335 kJ /
80.1 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spitzbuben (Jam Cookies)
1 godz.
Rainbow cauliflower sushi
50 min
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45 min
Caprese Frittata
30 min
Temaki Sushi
1 godz.
Macadamia Chocolate Cookies
1 godz.
Shrimp and Crab Stack
25 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Brak ocen
Burnt Orange
2 godz. 15 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 min