Urządzenia i Akcesoria
Asparagus Cream Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
white asparagus peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
yellow onions halved2 oz
-
garlic clove1
-
water divided20 oz
-
1 heaping tsp homemade vegetable stock pastevegetable stock cube1
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
2 oz cream cheesespreadable cheese2 oz
-
2 - 3 ½ oz Greek yogurtsour cream2 - 3 ½ oz
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.4 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
394.2 kJ /
94.2 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min