Urządzenia i Akcesoria
Garbanzo Bean Soup with Spinach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
fresh spinach roughly chopped, as needed10 ½ oz
-
dried garbanzo beans3 ½ oz
-
water divided28 oz
-
salt1 tsp
-
yellow onions in pieces (1 in.)7 oz
-
olive oil1 oz
-
carrots sliced (1 in.)9 oz
-
garlic cloves3
-
turnips (opcjonalnie) in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
429 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Tofu Stew
30 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Vegetable Soup
35 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Eggplant and Almond Dip
20 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min