Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 1 in.)2 oz
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
yellow onions1 oz
-
garlic clove1
-
olive oil1 oz
-
salted butter1 oz
-
Arborio rice12 oz
-
white wine2 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste2 - 3 tsp
-
fresh mushrooms sliced7 oz
-
water37 oz
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
257 mg
Białko
13 g
Kalorie
2179.9 kJ /
521 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
76.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basil Pesto
10 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Risotto with Broccolini
35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Kalamata Tapenade
5 min
Cauliflower Gratin
55 min
Chicken Marsala
40 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min