Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 1 in.)2 oz
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
yellow onions1 oz
-
garlic clove1
-
olive oil1 oz
-
salted butter1 oz
-
Arborio rice12 oz
-
white wine2 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste2 - 3 tsp
-
fresh mushrooms sliced7 oz
-
water37 oz
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
257 mg
Białko
13 g
Kalorie
2179.9 kJ /
521 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
76.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Berry Dream
10 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Basil Pesto
10 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Baked Spinach and Eggs
35 min