Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 1 in.)2 oz
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
yellow onions1 oz
-
garlic clove1
-
olive oil1 oz
-
salted butter1 oz
-
Arborio rice12 oz
-
white wine2 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste2 - 3 tsp
-
fresh mushrooms sliced7 oz
-
water37 oz
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
257 mg
Białko
13 g
Kalorie
2179.9 kJ /
521 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
76.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Cream Soup
25 Min
Basil Pesto
10 Min
Ratatouille
40 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Vegetable Soup
35 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Purple Cauliflower Soup
25 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Mashed Potatoes
50 Min