Urządzenia i Akcesoria
Loaded Potato Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
yellow onion cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
russet potatoes peeled and cubed (1 in.)6 oz
-
vegetable stock10 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
sliced bacon2 oz
-
1 oz heavy whipping creamwhole milk1 oz
-
sour cream (opcjonalnie) to serve, to taste1 tbsp
-
grated cheddar cheese2 tbsp
-
green onions (opcjonalnie) chopped to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1133.3 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
2541.1 kJ /
607.3 kcal
Tłuszcz
43.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 godz.
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Double Pie Dough
2 godz. 10 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 godz. 30 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min