Urządzenia i Akcesoria
Loaded Potato Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
yellow onion cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
russet potatoes peeled and cubed (1 in.)6 oz
-
vegetable stock10 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
sliced bacon2 oz
-
1 oz heavy whipping creamwhole milk1 oz
-
sour cream (opcjonalnie) to serve, to taste1 tbsp
-
grated cheddar cheese2 tbsp
-
green onions (opcjonalnie) chopped to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1133.3 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
2541.1 kJ /
607.3 kcal
Tłuszcz
43.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Southern Mac & Cheese
30 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Brak ocen
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Spanish Rice
35 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Unsalted Butter
15 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min