Urządzenia i Akcesoria
Gluten free barbecue sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
535 g
Składniki
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
tomato sauce (gluten free - see Tips)250 g
-
apple cider vinegar50 g
-
honey50 g
-
brown sugar100 g
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)2 tbsp
-
water60 g
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 535 g
Sód
1559.4 mg
Białko
5 g
Kalorie
2873.3 kJ /
686.7 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
172.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Citrus salt
35min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Lemon and caper aioli
15min
Beetroot salad
10min
Hommus dip
5min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free pasta
50min
Hoi sin sauce
15min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Plum and cherry paste
5h 15min