Urządzenia i Akcesoria
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
prawn, raw, peeled150 g
-
sugar¼ tsp
-
rice wine1 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
spring onions2 stalks
-
garlic clove1
-
cooking oil15 g
-
chicken stock200 g
-
salt¼ tsp
-
tofu Japanese-type, cut in cubes300 g
-
tapioca starch1 tsp
-
water2 tbsp
-
eggs3
-
ground white pepper1 pinch
-
sesame oil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
304.2 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
798.9 kJ /
190.9 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Ninguna valoración
Chicken Congee
1h 30min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Nourishing Snow Pear Dessert
Ninguna valoración
Soy Braised Whole Chicken
Ninguna valoración
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Seafood Congee
50min
Tomato-egg drop soup
20min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min