Urządzenia i Akcesoria
Clams marinières
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
onion100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil50 g
-
clams1000 g
-
paprika, ground1 pinch
-
white wine50 g
-
150 g water, with 1 tsp of saltfish broth150 g
-
fresh parsley chopped, only the leaves2 tsp
-
breadcrumbs1 tsp
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.85 g
Kalorie
980 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
14.98 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
9.08 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Lemon Chicken
25 min
Chilli garlic prawns
10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min