Clams marinières

Clams marinières

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • onion
    100 g
  • garlic cloves
    1 - 2
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • clams
    1000 g
  • paprika, ground
    1 pinch
  • white wine
    50 g
  • fish broth
    150 g
    150 g water, with 1 tsp of salt
  • fresh parsley chopped, only the leaves
    2 tsp
  • breadcrumbs
    1 tsp
  • salt (opcjonalnie)
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 235 kcal / 980 kJ
Białko 15.85 g
Tłuszcz 14.98 g
Węglowodany 9.08 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...