Urządzenia i Akcesoria
Clams marinières
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
onion100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil50 g
-
clams1000 g
-
paprika, ground1 pinch
-
white wine50 g
-
150 g water, with 1 tsp of saltfish broth150 g
-
fresh parsley chopped, only the leaves2 tsp
-
breadcrumbs1 tsp
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.85 g
Kalorie
980 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
14.98 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
9.08 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Mock Fin Soup
35 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Stir-fried Clams
35 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min