Urządzenia i Akcesoria
Clams marinières
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
onion100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil50 g
-
clams1000 g
-
paprika, ground1 pinch
-
white wine50 g
-
150 g water, with 1 tsp of saltfish broth150 g
-
fresh parsley chopped, only the leaves2 tsp
-
breadcrumbs1 tsp
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.85 g
Kalorie
980 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
14.98 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
9.08 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pineapple Cinnamon Drink
35 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Steamed Trout
20 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 godz. 15 min
Stir-fried Clams
35 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min