Urządzenia i Akcesoria
Chicken Congee
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
onions sliced (1 cm)80 g
-
chicken thighs, skinless, boneless cut in pieces (2 cm)350 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
sesame oil20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Congee
-
jasmine ricewhite long grain rice80 g
-
spring onions (opcjonalnie) finely chopped, for serving (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
802.5 mg
Białko
18.9 g
Kalorie
1007.2 kJ /
240.7 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Tomato-egg drop soup
20 min
All-in-one chicken congee
35 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Tomato-egg soup
20 min