Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)15 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pak choi or other green vegetables, cut into strips (see Tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
340.2 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
203.3 kJ /
48.6 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry Chicken
1 godz.
Stir-Fried Vegetables
15 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Tomato-egg soup
20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Chicken Porridge
35 min