Urządzenia i Akcesoria
Shiitake mushroom sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
600 g
Składniki
-
leeks cut into pieces50 g
-
garlic cloves50 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, drained50 g
-
vegetable oil50 g
-
fermented soybean paste200 g
-
dark soy sauce1 tbsp
-
water adjust to taste100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Sesame Crème
10 min
Buddha's Delight
55 min
Chrysanthemum Tofu Soup
2 godz. 10 min
Homemade Soy Milk
35 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Mapo tofu
15 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min