Urządzenia i Akcesoria
Shiitake mushroom sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
600 g
Składniki
-
leeks cut into pieces50 g
-
garlic cloves50 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, drained50 g
-
vegetable oil50 g
-
fermented soybean paste200 g
-
dark soy sauce1 tbsp
-
water adjust to taste100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Sesame Crème
10 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Shallot Oil
25 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 godz. 35 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 godz.
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min