Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried Prawns with Spring Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
spring onions cut in pieces (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw prawns, peeled trimmed (see tip)300 g
-
rice wine1 Tbsp
-
fresh red chilli (opcjonalnie) thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
841 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Fried Beehoon
20 min
Spaghetti carbonara
40 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Stir-fried Clams
35 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min