Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried Prawns with Spring Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
spring onions cut in pieces (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw prawns, peeled trimmed (see tip)300 g
-
rice wine1 Tbsp
-
fresh red chilli (opcjonalnie) thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
841 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Kung Pao Prawns
45 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Sambal Petai Prawns
20 min