Ragoût de pois chiches avec poulpe et moules

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 19 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 300 g de pois chiches secs
  • 1500 g d'eau tiède
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 gousse d'ail
  • 100 g d'oignon en quartiers
  • 100 g de poivrons rouges grillés, en conserve
  • 2 c. à café de paprika, fumé, moulu
  • 1 cube de bouillon (pour 0,5l) fruits de mer ou poissons
  • 1 poulpe frais (500-700 g), coupés en morceaux (2-3 cm)
  • 600 g d'eau
  • 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • des feuilles de coriandre fraîches hachées (pour saupoudrer)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 portions

Sód 4738 mg
Białko 326.7 g
Kalorie 12331.2 kJ / 2947.2 kcal
Tłuszcz 63.5 g
Błonnik 42 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Węglowodany 256.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie