Kabeljau-Suppe mit Spinat

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebeln geviertelt
    70 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    20 g
  • Fischfond
    1000 g
  • Kartoffeln in Würfeln (3 cm)
    500 g
  • Blattspinat, frisch grob gehackt
    150 g
  • Salz
    ½ TL
  • Ras el Hanout
    1 TL
  • Kabeljaufilet in Würfeln (4 cm)
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 898 mg
Białko 31 g
Kalorie 1268 kJ / 303 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...