Plain in Pigna

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 1 c. à soupe d'huile de colza
  • 800 g de pommes de terre à chair ferme épluchées ou non
  • 150 g de lardons
  • 150 g de gendarmes en petits dés
    150 g de salsiz, en petits dés
  • 30 g de farine
  • 100 g de polenta gros grains
  • 5 g de sel
  • 160 g de lait

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1025.3 mg
Białko 22 g
Kalorie 2674.9 kJ / 639.3 kcal
Tłuszcz 37.2 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Węglowodany 55.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...