Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Vodka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves4 - 5
-
extra virgin olive oil15 g
-
butter10 g
-
tomato paste70 g
-
tomato passata150 g
-
vodka40 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
cooked pasta of choice350 g
-
boiling water (if needed)1 - 2 tbsp
-
fresh basil only leaves, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
428.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1555.1 kJ /
371.7 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
33.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto bolognese
45 min
Raspberry and basil sangria
40 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Margarita
5 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Salsa verde
5 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.