Supă de fenicul și morcovi

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porții

Składniki

  • fenicul bucăți (2-3 cm)
    350 g
  • morcovi descojiți și bucăți (2-3 cm)
    250 g
  • praz bucăți (2-3 cm)
    40 g
  • ulei de măsline extravirgin plus pentru garnisit
    30 g
  • apă
    500 g
  • cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
    1
  • parmezan ras
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 268.2 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 728.8 kJ / 174.2 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 14.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...