Urządzenia i Akcesoria
Rye Bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
vegetable oil plus extra, to grease1 oz
-
water12 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
bread flour plus extra to dust10 oz
-
rye flour7 ½ oz
-
caraway seeds2 tbsp
-
salt2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
390.9 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
739.1 kJ /
176.6 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Five-Seed Bread
1 godz. 50 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Quick Rise Basic Bread
45 min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
White Bread
6 godz.
Wonderful White Bread
5 godz.
Thin Crust Pizza Dough
2 godz. 30 min
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Simple Mixing Bread
3 godz. 20 min