Rye Bread

Rye Bread

5.0 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 5 min
12 slices

Składniki

  • vegetable oil plus extra, to grease
    1 oz
  • water
    12 oz
  • balsamic vinegar
    1 ½ oz
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
  • bread flour plus extra to dust
    10 oz
  • rye flour
    7 ½ oz
  • caraway seeds
    2 tbsp
  • salt
    2 tsp

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 176.6 kcal / 739.1 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 390.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...