Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash Macaroni and Cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (½ in.)2 oz
-
cheddar cheese cut into pieces (½ in.)7 oz
-
water28 oz
-
butternut squash diced (½ in.)14 oz
-
macaroni12 ½ - 16 oz
-
milk14 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
all-purpose flour1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2255 kJ /
539 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
50 min
Stuffed Gnocchi
1 godz. 20 min
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
Ham and Veggie Pasta Salad
25 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 godz. 30 min
Mac and Cheese Muffins
1 godz. 5 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Spaghetti Muffins
55 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Macaroni and Cheese
35 min