![Butternut Squash Macaroni and Cheese Butternut Squash Macaroni and Cheese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5bf0571a-2a09-480d-9e2c-ed58624e925f/Derivates/abdd45f0-7dae-4857-80af-f3e16669f00e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (½ in.)
- 7 oz cheddar cheese, cut into pieces (½ in.)
- 28 oz water
- 14 oz butternut squash, diced (½ in.)
- 12 ½ - 16 oz macaroni
- 14 oz milk
- 1 oz unsalted butter
- ½ tsp salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 oz all-purpose flour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2255 kJ / 539 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Chicken Noodle Soup
50 dk
Breakfast Scones
30 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Penne Bolognese
40 min
Creamy Pasta with Peas
25 min
Lasagna
2sa 30 dk
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 Std. 25 Min
Cottage Pie
2 Std. 15 Min
Macaroni and Cheese
35 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min