Paste cu sos de sfeclă și brânză feta

3.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 porții

Składniki

  • ulei de măsline
    15 g
  • ceapă galbenă pene
    80 g
    80 g ceapă roșie, pene
  • sfeclă roșie, coaptă bucăți
    150 g
  • fulgi de chilli
    ½ linguriță
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    25 g
  • nuci fără coajă
    25 g
  • sare
    2 lingurițe
  • apă
    1000 g
  • paste uscate, rigatoni (vezi recomandare)
    150 g
  • brânză feta pentru garnisit
  • mărar proaspăt pentru garnisit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 porții

Sód 4817.5 mg
Białko 26 g
Kalorie 3918.2 kJ / 936.5 kcal
Tłuszcz 34.4 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 137.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...