Fettucine cu roșii deshidratate la soare și ciuperci

Fettucine cu roșii deshidratate la soare și ciuperci

5.0 15 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porții

Składniki

  • parmezan tăiat în bucăți
    60 g
  • busuioc proaspăt frunze
    20
  • apă
    1200 g
  • concentrat pastă de legume (vezi recomandare)
    1 linguriță
  • paste tip fettucine
    350 g
  • ulei de măsline plus 1 lingură
    35 g
  • căței de usturoi
    2
  • ciuperci champignon albe, proaspete tăiate sferturi
    500 g
  • sare
    ½ linguriță
  • roșii semi-uscate la soare tăiate bucăți
    80 g
  • frișcă lichidă, 35% grăsime
    120 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 694.6 mg
Białko 22.4 g
Kalorie 2805.8 kJ / 668.1 kcal
Tłuszcz 31.6 g
Błonnik 7.9 g
Tłuszcz nasycony 12.4 g
Węglowodany 68.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...