Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla gricia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano in pieces (2-3 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
guanciale in thin strips (5-10 mm)150 g
-
salt1 tsp
-
pasta, dried like half sleeves320 g
-
black pepper, ground as desired
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
6307.7 mg
Białko
93.4 g
Kalorie
9114 kJ /
2178 kcal
Tłuszcz
94.5 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
34.2 g
Węglowodany
254.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Road to Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Spiced hot cider
20 min
Lemonade
5 min
Three Egg French Omelet
30 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Blueberry Jam
Brak ocen
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min