Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla gricia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano in pieces (2-3 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
guanciale in thin strips (5-10 mm)150 g
-
salt1 tsp
-
pasta, dried like half sleeves320 g
-
black pepper, ground as desired
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
6307.7 mg
Białko
93.4 g
Kalorie
9114 kJ /
2178 kcal
Tłuszcz
94.5 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
34.2 g
Węglowodany
254.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Road to Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
BBQ Pulled Chicken
40 min
Apple and Pear Detox Juice
10 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
One Pot Noodles
30 min
Steamed Molotof
30 min
Guinean prawns
25 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 min