Urządzenia i Akcesoria
Spaghettoni cacio e pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
black peppercorn1 tsp
-
pecorino romano in pieces (3cm)170 g
-
water700 g
-
pasta, dried, type spaghetti big350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.6 g
Kalorie
1904 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Road to Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Fruit Smoothie
Brak ocen
Cacio e Pepe
30 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Brak ocen
Apple Tart (TM6)
Brak ocen
Cochinita Pibil
4 godz.
Cochinita Pibil
4 godz.
Peanut Butter Ice Cream
8 godz. 20 min
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min