Urządzenia i Akcesoria
Spaghettoni cacio e pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
black peppercorn1 tsp
-
pecorino romano in pieces (3cm)170 g
-
water700 g
-
pasta, dried, type spaghetti big350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.6 g
Kalorie
1904 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Road to Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Buffalo Cauliflower Bites
Brak ocen
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Chili Cheese Dogs
50 min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Tempered Chocolate
40 min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min
Tamarind whiskey Sour
1 godz. 10 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min