Urządzenia i Akcesoria
Green beans with tomato and parsley
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove (opcjonalnie)½
-
onion chopped80 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
salt1 level tsp
-
green beans, fresh washed400 g
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.5 g
Kalorie
732 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Red-bown coloured eggs
Brak ocen
Steamed Fennel Bulbs
20 min
Steamed Button Mushrooms
35 min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20 min
Yoghurt and cucumber salad
5 min
Paella with kidney beans
55 min
Salmon Tartare
25 min
Peas with ham
30 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
Brak ocen
Tuna Tapenade
5 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Garlic mushrooms
20 min