Urządzenia i Akcesoria
Green beans with tomato and parsley
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove (opcjonalnie)½
-
onion chopped80 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
salt1 level tsp
-
green beans, fresh washed400 g
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.5 g
Kalorie
732 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Cauliflower Potato Salad
1 godz. 30 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Tuna mousse
10 min
Polenta
1 godz.
Lentil and spinach soup
50 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Tuna Pasta
30 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min