
Urządzenia i Akcesoria
Green beans with tomato and parsley
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove (opcjonalnie)½
-
onion chopped80 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
salt1 level tsp
-
green beans, fresh washed400 g
-
pepper, ground1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
175 kcal /
732 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
14.9 g
Węglowodany
7.2 g
Błonnik
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria