Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bunch parsley, leaves washed and dried
- ½ garlic clove (opcjonalnie)
- 80 g onion chopped
- 70 g extra virgin olive oil
- 400 g chopped tomatoes, canned, or fresh
- 100 g water
- 1 level tsp salt
- 400 g green beans, fresh, washed
- 1 pinch pepper, ground
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Russian beetroot salad
1h 10 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 menit
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1j
Oven Baked Vegetable Chips
1 Std. 45 Min
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10 min
Yoghurt and cucumber salad
5 min
Russian salad
1 Std. 15 Min
Lentil and spinach soup
50 menit
Stewed vegetables
45 Min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1j