Urządzenia i Akcesoria
Guinean prawns
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
raw prawns, peeled and deveined1000 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ground dried piri piri chilli1 tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil30 g
-
onions cut in pieces150 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade½ tsp
-
cucumber peeled and deseeded, cut in sticks (5 cm x 1 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
924.7 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Africa
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 min
Banana Bread
1 godz. 50 min
French Toast Waffles
30 min
Mango Sorbet
5 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Gingerbread Milkshake
5 min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40 min
Baked Salmon Sushi Cups
30 min
Cereal Prawns
30 min