Spinach and tomato quiche

Spinach and tomato quiche

4.4 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 pieces

Składniki

Pastry
  • vegan margarine cold, cut into pieces, plus extra for greasing
    120 g
  • wheat flour
    250 g
  • vegan margarine cold, cut into pieces
    120 g
  • water cold
    60 g
  • fine salt
    ½ tsp
Topping and preparation
  • garlic cloves
    1 - 2
  • soy flour full fat, as egg replacement
    30 g
  • water
    60 g
  • silken tofu drained
    400 g
  • olive oil
    30 g
  • nutritional yeast
    2 tbsp
  • starch
    1 tbsp
  • fine salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • spinach leaves, frozen defrosted, well drained, roughly chopped (see tip)
    200 g
  • breadcrumbs vegan
    2 tbsp
  • cherry tomatoes cut in half
    150 g
  • flaked almonds
    30 g

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 353 kcal / 1480 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...