![Spinach and tomato quiche Spinach and tomato quiche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/228503.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastry
- 250 g wheat flour
- 120 g vegan margarine, cold, cut into pieces, plus extra for greasing
- 60 g water, cold
- ½ tsp fine salt
Topping and preparation
- 1 - 2 garlic cloves
- 30 g soy flour, full fat, as egg replacement
- 60 g water
- 400 g silken tofu, drained
- 30 g olive oil
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tbsp starch
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 200 g spinach leaves, frozen, defrosted, well drained, roughly chopped (see tip)
- 2 tbsp breadcrumbs, vegan
- 150 g cherry tomatoes, cut in half
- 30 g flaked almonds
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1480 kJ / 353 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ratatouille
40min
Creamy courgette soup
25min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Tofu stew
30min
Hummus
5 Min
Ham mousse
10 Min
Vegan bean burger
1h 20min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8h 30min