Spaghetti aux légumes du printemps

Spaghetti aux légumes du printemps

4.7 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1200 g d'eau
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de petits pois frais
  • 150 g de carottes coupées en rondelles
  • 150 g de navet coupé en dés
  • 200 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 20 g de beurre
  • 20 g de pousses d'épinards frais

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 327.8 kcal / 1371.3 kJ
Białko 13.9 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 49.4 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 535.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...