Pasta met Rode Bietensaus en Feta

4.0 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 porties

Składniki

  • olijfolie
    15 g
  • gele ui in partjes gesneden
    80 g
    80 g rode ui, in partjes gesneden
  • rode biet, gekookt in stukken gesneden
    150 g
  • gedroogde pepervlokken
    ½ tl
  • vers geperst citroensap
    25 g
  • gepelde walnoten
    25 g
  • zout
    2 tl
  • water
    1000 g
  • droge pasta type rigatoni (zie tip)
    150 g
  • feta kaas om te garneren
  • dille, vers om te garneren

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 porties

Sód 4817.5 mg
Białko 26 g
Kalorie 3918.2 kJ / 936.5 kcal
Tłuszcz 34.4 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 137.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...