Urządzenia i Akcesoria
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 porties
Składniki
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 porties
Sód
4817.5 mg
Białko
26 g
Kalorie
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Tłuszcz
34.4 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
137.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Celebration of Colours
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 godz. 30 min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 godz. 45 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Tandoori kip wraps
50 min
Miso carbonara udon noedels
25 min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 godz. 40 min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min