Urządzenia i Akcesoria
Roerbak met aubergines en kofu
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 porties
Składniki
Volkoren rijst
-
langkorrelige bruine rijst200 g
-
water om te weken
Kofu en rijst
-
water1800 g
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout2 tl
-
kikkererwtenbloem225 g
-
olie1 tl
-
aubergines in blokjes (3 cm)400 g
-
paprika's in reepjes (2 cm)300 g
Aubergine roerbak
-
teentjes knoflook2
-
verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes1 stuk
-
verse rode chili ontpit, in stukken1
-
uien in partjes (2 cm)150 g
-
sesamolie plus 2 el om te bakken50 g
-
sojasaus50 g
-
water60 g
-
honing30 g
-
sesamzaad15 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
lente-uien in dunne plakjes80 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt½ bos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1275.6 mg
Białko
12 g
Kalorie
1857.8 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
61.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Boost uw immuniteit
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1 godz. 30 min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Geroosterde aubergines
Brak ocen
Goulash van linzen en champignons
45 min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Brak ocen
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 godz. 45 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
Omelet van eiwit
35 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Zoetzure tempé
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min