Urządzenia i Akcesoria
Roerbak met aubergines en kofu
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 porties
Składniki
Volkoren rijst
-
langkorrelige bruine rijst200 g
-
water om te weken
Kofu en rijst
-
water1800 g
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout2 tl
-
kikkererwtenbloem225 g
-
olie1 tl
-
aubergines in blokjes (3 cm)400 g
-
paprika's in reepjes (2 cm)300 g
Aubergine roerbak
-
teentjes knoflook2
-
verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes1 stuk
-
verse rode chili ontpit, in stukken1
-
uien in partjes (2 cm)150 g
-
sesamolie plus 2 el om te bakken50 g
-
sojasaus50 g
-
water60 g
-
honing30 g
-
sesamzaad15 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
lente-uien in dunne plakjes80 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt½ bos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1275.6 mg
Białko
12 g
Kalorie
1857.8 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
61.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Boost uw immuniteit
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
50 min
Vegan jus
40 min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Glutenvrije kerstfruitcake
Brak ocen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 godz. 15 min
Iers sodabrood
Brak ocen
Driekoningentaart met pompoen
Brak ocen
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Pasta met prei en ajvar
30 min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min