Urządzenia i Akcesoria
Zalm met rijst en champignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (opcjonalnie)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
637.7 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
1963.2 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
68.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Brak ocen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 min
Pad Thai
45 min
Rijst met kip en champignons
30 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Vegan pudding
15 min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Brak ocen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
IJs van Mango en Passievrucht
Brak ocen