Urządzenia i Akcesoria
Zalm met rijst en champignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (opcjonalnie)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
637.7 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
1963.2 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
68.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risottata met kip en champignons
40min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nessuna valutazione
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nessuna valutazione
Rijst met kip en champignons
30min
Mini Burgers
Nessuna valutazione
Inktvis "à Lagareiro"
Nessuna valutazione
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Druiven en cava trifle
Nessuna valutazione
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nessuna valutazione
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Nessuna valutazione
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h