Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
peterselie, vers (opcjonalnie) bladeren gewassen en gedroogd1 bos
-
teentjes knoflook3
-
rode peper lang (of 2 kleine pepers)1
-
extra vergine olijfolie80 g
-
water750 g
-
zout1 - 1 ½ theelepel
-
spaghettini350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9.7 g
Kalorie
1950 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Brak ocen
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Brak ocen
Rijst met kip en champignons
30 min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Mojito
5 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Spaghetti carbonara
30 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 min
Miso Udon Noedels
20 min