Urządzenia i Akcesoria
Risottata met kip en champignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2cm x 2cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
kippendijen, zonder been en zonder vel250 g
-
olijfolie20 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
paprikapoeder (opcjonalnie)1 tl
-
water400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
727.6 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
2163.3 kJ /
517.1 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
13.5 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
84.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Groentesandwiches
Brak ocen
Zalm met rijst en champignons
30 min
Rijst met kip en champignons
30 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Gehaktballetjes met Groenten
20 min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Creatief Basisbrood
45 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 godz. 20 min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min