Urządzenia i Akcesoria
Bolognesesaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porties
Składniki
-
selder in stukken gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden80 g
-
uien gevierendeeld160 g
-
olijfolie25 g
-
pancetta naar smaak, in blokjes gesneden100 - 120 g
-
rundergehakt verbrokkeld250 g
-
varkensgehakt verbrokkeld250 g
-
witte wijn, droog70 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree30 g
-
gedroogde laurierbladeren3
-
zout1 tl
-
volle melk100 g
-
verse peterselie voor garnering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
527.2 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
1459.1 kJ /
348.7 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Klassiekers
27 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Koninginnenhapje
55 min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Brak ocen
Rijst met kip en champignons
30 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Stoofpotje van Aubrac
17 godz. 30 min
Eiersalade met curry
1 godz. 30 min
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Pikante Kip met Kokosrijst
Brak ocen
Tikka Masala van Bloemkool
30 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Brak ocen
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 godz.