Urządzenia i Akcesoria
哈式川酥五仁月饼
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 73 godz. 35 min
12 个
Składniki
油皮和油芯制作
-
面粉270 克
-
黄金糖浆135 克
-
葵花籽油65 克
-
麻油25 克
-
小苏打 (约¼茶匙)1 克
馅心
-
面粉90 克
-
花生仁 熟的50 克
-
核桃仁 熟的50 克
-
南瓜籽仁 熟的50 克
-
黑芝麻 熟的10 克
-
白芝麻 熟的10 克
-
蔓越莓干20 克
-
葡萄干20 克
-
玫瑰花酱60 克
-
麻油20 克
-
葵花籽油40 克
-
细砂糖50 克
-
糖桂花20 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
32.3 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
1583.2 kJ /
378.8 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
46.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中国月饼地图
9 Przepisów
Chiny
Chiny
饼香月圆
6 Przepisów
Chiny
Chiny