哈式川酥五仁月饼

哈式川酥五仁月饼

4.2 5 rating
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 73 godz. 35 min
12 个

Składniki

油皮和油芯制作
  • 面粉
    270 克
  • 黄金糖浆
    135 克
  • 葵花籽油
    65 克
  • 麻油
    25 克
  • 小苏打 (约¼茶匙)
    1 克
馅心
  • 面粉
    90 克
  • 花生仁 熟的
    50 克
  • 核桃仁 熟的
    50 克
  • 南瓜籽仁 熟的
    50 克
  • 黑芝麻 熟的
    10 克
  • 白芝麻 熟的
    10 克
  • 蔓越莓干
    20 克
  • 葡萄干
    20 克
  • 玫瑰花酱
    60 克
  • 麻油
    20 克
  • 葵花籽油
    40 克
  • 细砂糖
    50 克
  • 糖桂花
    20 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 32.3 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 1583.2 kJ / 378.8 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 46.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...