Pain à l'ail aux épinards et aux artichauts

Pain à l'ail aux épinards et aux artichauts

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 morceaux

Składniki

  • 100 g d'huile d'olive vierge extra
  • 140 g gousse d'ail
  • 85 g de bébés épinards frais
  • 115 g parmesan coupée en morceaux
  • 115 g de fromage à tartiner en dés
  • 30 g de crème aigre
    30 g de yogourt nature
  • 170 g de cœur d'artichaut mariné égoutté
  • ¼ c. à thé de chili broyé (opcjonalnie) selon le goût
  • ¼ - ½ c. à thé de sel selon le goût
  • ⅛ c. à thé poivre noir moulu
  • 2 baguette pains (environ 450 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 157.8 kcal / 660.4 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 8.4 g
Węglowodany 15.7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Sód 296 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...